Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Niz prijetnji

Policajka koju povezuju s trostrukim ubojicom vratila se na posao: Odvjetnik za DNEVNIK.hr otkrio što će poduzeti

Odvjetnik policajke DŽ. S., za koju neki tvrde da je odala gdje se nalazi Nizama Hećimović, koju je ubio pomahnitali bodibilder, rekao je da će zbog prijetnji smrću policajka zatražiti 24-satnu zaštitu.

Bakir Hećimović, odvjetnik policajke DŽ. S., za koju neki tvrde da je otkrila lokaciju Nizame Hećimović, koju je u petak u Gradačcu brutalno pretukao i ubio Nermin Sulejmanović, tvrdi da njegova klijentica nije odala Nizamino skrovište.

DŽ. S. trenirala je u teretani u kojoj je radio ubojica Sulejmanović, ali odvjetnik Hećimović ističe da policajka nije imala nikakve privatne veze sa Sulejmanovićem.

"Zbog prijetnji smrću tražit ćemo 24-satnu zaštitu sve dok se ne utvrdi je li ona odgovorna za bilo što što joj se stavlja na teret. Ona radi pet godina u MUP-u i nikad protiv nje nije pokrenut disciplinski postupak", rekao je Hećimović za DNEVNIK.hr.

"Kad se dogodilo ubojstvo, DŽ. S. je bila u Italiji. Počela je jutros raditi. Zbog sigurnosti nije više na ulici, već je prebačena u ured", dodaje Hećimović.

Pročitajte i ovo Ilustracija smrtonosno trovanje Progovorila žena čiji je ručak ubio troje ljudi, otkriveni jezivi detalji sa zidova kuće: "Bilo je uznemirujuće"

Policija istražuje i prijetnje koje DŽ. S. dobiva, koje je na njezinu mobitelu vidio i odvjetnik Hećimović. "Ona je izvan sebe. Savjesna je policajka", zaključio je Hećimović.

Bodibilder Sulejmanović brutalno je ubio svoju nevjenčanu suprugu i sve prenosio uživo na Instagramu. Osim nje ubio je još dvije osobe - oca i sina, te ranio još tri. Presudio je i sebi pred policijom.

 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene