Obavijesti Video Pretražite Navigacija
grčka televizija

VIDEO Objavljena nova snimka navijačkih nereda: "Hrvati na lijevom ramenu nose..."

Nova snimka napada
Nova snimka napada Foto: SKAI/Screenshot
Objavljena je nova snimka navijačkih nereda u Ateni u kojima su sudjelovali i Bad Blue Boysi. Grčka policija još nije našla napadača, ali se javljaju novi svjedoci s novim snimljenim materijalima.

Iz dana u dan pojavljuju se nove snimke koje pokazuju stravičan sukob između navijača Dinama i navijača AEK-a, u kojima je ubijen AEK-ov 29-godišnji navijač Michalis Katsouris. Krivac se traži, ali još nije pronađen. U međuvremenu, grčki mediji objavili su nove snimke sukoba navijača u Ateni.

Grčka televizija SKAI navodi da trenutak kad je ubijeni navijač AEK-a uboden nožem nije snimljen nadzornim kamerama. Jedan prolaznik navodno je predao policiji snimku koju je snimio i policija se nada da će iz nje dobiti više informacija.

Na snimci se mogu se vidjeti i Hrvati koji na lijevom ramenu nose bedževe za međusobno prepoznavanje tijekom tučnjava, prenosi SKAI.

Pročitajte i ovo Slobodanka Kojić i Nermin Sulejmanović ubojstvo u Gradačcu "Mogao je ući u sudnicu i sve nas pobiti": Sutkinja otkrila tko je napravio propust u slučaju trostrukog ubojice

Pretražuju se mobiteli uhićenih 

Objavljena je i fotografija povijesti pretraživanja Google Mapsa na jednom od mobitela. U povijesti pretraživanja nalaze se adrese stanova u Ateni, u Ampelokipi i Maroussi, a posljednja je s tog mobitela pretražena stanica Eirini. 

"Hrvatima koji su uhićeni zbog izgreda oko stadiona AEK-a osiguranje je od prvog trenutka oduzelo telefone. Kako je vidljivo iz fotodokumenta koji je osigurao SKAI, obrada podataka s nekih mobitela već je počela", prenosi grčka televizija.

Nova snimka napada Pretražuju se mobiteli uhićenih (Foto: SKAI)

Pojavljuju se novi detalji 

Kako su ranije prenijeli grčki mediji, grupa od 50 motociklista uočena je pokraj stadiona 20 minuta nakon smrtonosnog okršaja navijača u Ateni. Istražuje se je li riječ o grčkim navijačima koji su prevozili BBB-ovce i pomogli im u bijegu. Radi se i na identifikaciji i lociranju svih osoba koje bi mogle biti upletene u sukob jer se nagađa da su Boysi bili s nekime u kontaktu prije samog dolaska u Atenu.

  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene