Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokolj u nedjelju

VIDEO: U Teksasu ubijeno četvero odraslih i dijete

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U jednoj obiteljskoj kući u gradu Bellville na jugu Teksasa pronađeno je pet beživotnih tijela – četiri odrasle osobe i jednog djeteta.

Policija ovaj zločin, koji je otkriven u nedjelju, tretira kao ubojstvo.

Pročitajte i ovo Migranti u SAD-u; ilustracija - 1 Stvarna prijetnja ili kampanja Ustavnoj krizi SAD-a ne nazire se kraj: "Nije lako razgovarati s osobom koja za sebe kaže da je božji poslanik" Ilustracija Sukob Teksasa i Bidena "Božja vojska" krenula prema granici: Kriza na granici odjekuje SAD-om, čeka se Bidenov potez

Kako prenose američki mediji, jedna osoba koja se povezuje s ovim petorostrukim ubojstvom nalazi se na ispitivanju u policiji, koja pak nije otkrila nikakve detalje o ovom zločinu – ni imena ubijenih, njihove međusobne veze niti način na koji su likvidirani.

Ured šerifa i teksaški rendžeri još uvijek skupljaju dokaze na mjestu zločina. Izvori bliski istrazi obajvili su da se obrađuju dva prizorišta, jedno u samoj kući, a drugo u dvorištu iza kuće.

Rodbina i prijatelji stradalih okupljaju se ispred kuće očekujući nove vijesti. Jedan od njih rekao je novinarima da je zločin tako i otkriven: jedan je rođak svratio provjeriti zašto nitko od ukućana nije došao na nedjeljnu misu.

'Oboje su bili zaista krasni ljudi, koji su se uvijek slagali i s njima je uvijek bilo zadovoljstvo pričati. Uvijek su bili spremni pomoći', rekao je Leonard Davis, rođak ubijenih. 'Bili su divni i zato je to tako tužno, da dobri ljudi umru na ovakav način'.

Bellville je poznat kao mala zajednica s populacijom od 4000 stanovnika, koja je smještena 80-ak kilometara sjeverozapadno od Houstona.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene