Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedan od najvećih pružatelja televizijskih usluga u Ukrajini - Volya, objavio je kako iz svoje ponude izbacuje nekoliko najvećih i najznačajnijih ruskih tv kanala.


Volya pokriva 20 posto ukrajinskog televizijskog tržišta. Za ukrajinsku nacionalnu agenciju UNN tvrde kako su o izmjenama obavijestili svoje korisnike diljem države.

Ukrajinsko nacionalno vijeće za telekomunikacije naredio je operaterima da prekinu s emitiranjem pet najvećih ruskih tv kanala. Na ovaj način pokušavaju zaštititi Ukrajince od negativne ruske propagande, ali i sigurnost zemlje kao i teritorijalni integritet.

Vezani članci Napadač na sveučilištu u ruskom Permu Prije pohoda napadač objavio fotografiju na kojoj je naoružan do zuba - ''Želim povrijediti svakoga tko mi stane na put'' Pucnjava na sveučilištu VIDEO Šokantne scene iz Rusije: Muškarac pucao po sveučilištu, studenti skakali kroz prozore kako bi se spasili. Ubijeno najmanje šestero ljudi

Jacenjuk: Potpisivanje ugovora Ukrajine i EU sljedećeg tjedna

Podsjećamo, situacija u Ukrajini još uvijek je napeta. Rusija gomila vojne snage na granici s Ukrajinom. Oči cijelog svijete uperene su u tu zemlju koja pokušava zadržati Krim pod svojom vlašću. 16. ožujka na Krimu će se provesti referendum o pripajanju Rusiji.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook