Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pobješnjeli rotvajler na smrt izgrizao svog vlasnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stravičan prizor u Londonu zaprepastio je policiju i uzbunio susjede. Njihovog susjeda na smrt je izgrizao njegov ljubimac - rotvajler.

Zaprepašteni susjedi priskočili su u pomoć
pedesetogodišnjaku kojeg je pas vukao poput beživotne lutke po inače mirnoj ulici.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Aspergerov sindrom Psi su zakon: Rotvajler dojurio u pomoć vlasnici koja se počela samoozljeđivati Slika nije dostupna Lutali bez vlasnika Strava: Riječanku i psića napala dva rotvajlera, jedva izvukla živu glavu

"BIlo je to kao iz filma, nisam mogao vjerovati kada sam vidio kako ga razvlači po podu. Strašno je bilo, a svaki dan sam ga vidio kako ga vodi u šetnju. Što mu se sad dogodilo?", izjavio je jedan susjed. 

Čim su mnogobrojni susjedi čuli povike u pomoć umirućeg vlasnika, izašli su na ulicu s bejzbol palicama u rukama. Pas je pred očima nemoćnih susjeda trgao tijelo svog vlasnika a ni udarci palicama nisu ga uspjeli zaustaviti. Ubrzo je stigla i policija, koja je rotvajlera uspjela zaustaviti aparatom za gašenje požara. 

Vjeruje se da su pobješnjelog rotvajlera policajci ubili na licu mjesta, a krvavog vlasnika, hitna pomoć prevezla je u bolnicu. Samo nekoliko sati nakon napada on je i preminuo.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene