Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dva rotvajlera bez nadzora napala su ženu u riječkom naselju Trstenik te je izgrizli. Nju i njezinog psića od većih ozljeda spasili su stanari.


Prava drama odvijala se u Piškulićevoj ulici u Rijeci, gdje su dva rotvajlera bez uzice oko vrata napala ženu koja je šetala sa svojim psićem. Stanari ulice ogorčeni su događajem, jer mnogi od njih nisu mogli niti izaći na ulicu zbog činjenice da dva velika psa lutaju bez nadzora vlasnika.

Vezani članci Poplavljena ulica u Rijeci (Foto: Dnevnik.hr) - 1 ''Grad koji teče'' ponovno je pod vodom: Obilna kiša poplavila ulice Rijeke, automobili se probijaju kroz bujicu Mačka (Foto: Screenshot/YouTube) Kostimom potpuno izbezumila jadnu mačku, pogledajte reakciju koja je nasmijala svijet

Riječanku su psi napali u trenutku dok je šetala svog psića, a doživjela je takvu traumu, da je jedva uspijevala nekako dozivati upomoć. Njezino zapomaganje srećom su čuli stanari.

Rotvajler napao dječake, jednog teško ozlijedio

'To se dogodilo oko 13 sati. Točno smo trebali ručati. Radio je bio uključen pa nismo odmah shvatili što se događa. Čuli smo nekakvu buku i komešanje. Nekoga kako pokušava vikati upomoć, ali mu to ne polazi za rukom pa se čulo samo: 'U po.... '. Jednostavno tu riječ nije mogla izgovoriti do kraja. Ugledali smo ženu sa psićem u naručju. Bila je sva krvava. Psić je bio sav krvav. Prizor je bio strašan. Vidjeli smo da joj je kapuljača sva potrgana, a kasnije smo joj u parku pronašli kapu i šal. Otključao sam joj ulazna vrata zgrade i uzeo ih k sebi. Psić je isto krvario. Sva je bila jadna, u šoku, a od pretrpljenog straha je još više paničarila. Rane po licu joj nisu bile duboke, ali joj je prst na ruci bio jako ozlijeđen.

'Kasnije kad je došla hitna i liječnica joj skinula jaknu, ugledao sam joj ozljede i drugdje po tijelu. Dok je bila kod nas u stanu, donijeli smo joj čisti ručnik namočen u vodu i pokušali joj malo isprati krv, ali je jako krvarila. Bojala se strašno za svog psića. Susjed nam je za njega donio hranu, ali ga nismo htjeli dirati jer nismo znali u kakvom je stanju i koliko je teško ozlijeđen. Prijateljica napadnute žene kasnije je došla po njega', rekao je za Novi list Marin čaušević.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook