Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nitko nije ozlijeđen

JUNAK DANA Pilot spasio živote putnicima i posadi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U zrakoplovu se nalazilo sveukupno 97 osoba, 93 putnika te četiri zaposlenika JetBluea.

Pilot tvrtke JetBlue, kojem kompanija još uvijek nije otkrila identitet, uspio je u subotu poslijepodne sigurno spustiti zrakoplov unatoč tome što je uoči slijetanja došlo do problema s prednjim podvozjem.

Pročitajte i ovo Pad aviona U plamenu VIDEO Dramatična snimka pada ruskog aviona: Vatrena buktinja zahvatila zrakoplov, pilot spašen 200 metara od obale Ilustracija drama na pisti Avion s putnicima zaustavljen u zračnoj luci, iz kovčega curio radioaktivni materijal? Petero zaposlenika prebačeno u bolnicu

Naime, zbog tehničkog kvara prednji kotač naprosto nije bilo moguće spustii, što je pilota prisililo da prizemlji avion Embraer 190 na nos.

ZASTRAŠUJUĆA MOĆ PRIRODE Vjetar okretao Boeing 737 po pisti

Kao što će vam to već otkriti snimke, on je to i učinio na najbolji mogući način, pa unatoč tome što su odmah morali intervenirati vatrogasci zbog kontakta zrakoplova s tlom, svi su putnici i članovi posade avion napustili neozlijeđeni.

Zrakoplov je letio iz Washintona za Bahame, a u njemu se nalazilo sveukupno 97 osoba, 93 putnika te četiri zaposlenika JetBluea.

Pogledajte kako je izgledalo to slijetanje, na YouTubeu se u međuvremenu pojavilo nekoliko fantastičnih zapisa. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene