Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U zrakoplovu se nalazilo sveukupno 97 osoba, 93 putnika te četiri zaposlenika JetBluea.


Pilot tvrtke JetBlue, kojem kompanija još uvijek nije otkrila identitet, uspio je u subotu poslijepodne sigurno spustiti zrakoplov unatoč tome što je uoči slijetanja došlo do problema s prednjim podvozjem.

Vezani članci Kaos na 9000 metara: Puklo vjetrobransko staklo, kopilot umalo izletio iz aviona (Screenshot Chengdu Bussines Daily) Kaos na 9000 metara: Puklo vjetrobransko staklo, kopilot umalo izletio iz aviona Slika nije dostupna VIDEO Ovako su pokušali sakriti čiji je avion izletio s piste

Naime, zbog tehničkog kvara prednji kotač naprosto nije bilo moguće spustii, što je pilota prisililo da prizemlji avion Embraer 190 na nos.

ZASTRAŠUJUĆA MOĆ PRIRODE Vjetar okretao Boeing 737 po pisti

Kao što će vam to već otkriti snimke, on je to i učinio na najbolji mogući način, pa unatoč tome što su odmah morali intervenirati vatrogasci zbog kontakta zrakoplova s tlom, svi su putnici i članovi posade avion napustili neozlijeđeni.

Zrakoplov je letio iz Washintona za Bahame, a u njemu se nalazilo sveukupno 97 osoba, 93 putnika te četiri zaposlenika JetBluea.

Pogledajte kako je izgledalo to slijetanje, na YouTubeu se u međuvremenu pojavilo nekoliko fantastičnih zapisa.