Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Sjever Sibira

ZASTRAŠUJUĆA MOĆ PRIRODE Vjetar okretao Boeing 737 po pisti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zračna luka Alikelj je u međuvremenu zatvorena.

Koliko priroda može biti zastrašujuća odlično će vam dočarati i sljedeći video zabilježen u srijedu u Noriljsku, gradu smještenom na sjeveru Sibira.

Pročitajte i ovo Zrakoplovna nesreća u Argentini Dvije osobe poginule VIDEO Srušio se borbeni avion: Pilot pokušao izvesti vratolomiju, a onda je sve krenulo nizbrdo Ilustracija brojni problemi VIDEO Pogledajte kako je izgledala borba aviona s olujom Ciaran i vjetrom od 150 km/sat

Tamo su djelatnici lokalne zračne luke svjedočili okretanju Boeinga 737 po pisti, "čelične ptičurine" koja teži tridesetak tona kada je prazna.

Zračna luka Alikelj u međuvremenu je zatvorena, a ruska novinska agencija RIA je navela kako u tom gradu očekuju nalete vjetra snažne i do 27 metara po sekundi.

Vjetar otkinuo krov sa zgrade - 'Ovo je bilo strašno'

Je li u vrijeme dok se vjetar poigravao s Boeingom u njemu bilo putnika nigdje nije rečeno, međutim zato je na ruskim portalima potvrđeno da je u Noriljsku poginula 32-godišnjakinja.

Na sirotu je ženu pao krov s peterokatnice, što je također bila posljedica nevremena. Pogledajte u nastavku i ostale prizore iz tog grada.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene