Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''tu je svaku večer''

''Da čovjek pukne od tuge'': Djevojčica (5) prosi na ulici, a novogodišnja želja slama srce

Ilustracija (Foto: Davor Puklavec/PIXSEL)
Ilustracija (Foto: Davor Puklavec/PIXSEL) Foto: Davor Puklavec/PIXSEL
Petogodišnja djevojčica Jana danima prosi na jednom beogradskom raskrižju. Sama je na ulicama velikog grada i vjerojatno je još jedna žrtva zlouporabe djeteta u svrhu prosjačenja.

Jana u večernjim satima ide od automobila do automobila i kuca na prozore želeći da joj netko udijeli koji dinar. Većina vozača otvori prozor, da nešto novca i produži dalje. Ona nastavlja neumorno čekati crveno svjetlo i svoju priliku da dobije još koji novčić.

Pročitajte i ovo Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Prva izjava Dankina oca nakon nestanka djevojčice: Poslao tri poruke - o Danki, policiji i svojoj obitelji Potraga za malenom Dankom ušla je u treći dan Nestala u utorak U BiH uhitili trojicu koji su tvrdili da imaju informacije o malenoj Danki, nevjerojatno je što su izjavili nakon uhićenja

Na pitanje kako se zove i koliko ima godina, odgovara: "Jana" i podiže ruku s pet prstiju i tako pokazuje da ima pet godina.

''Kuća mi je tamo negdje. Nemamo novca, moramo prositi'', ispričala je novinarima Blica i odbila njihov prijedlog da je otprate kući.

Ova djevojčica ima samo jednu želju, a to nije novac. Njezina novogodišnja želja je ono što želi većina djevojčica njezine dobi - lutka.

''Tu je svaku večer, da se čovjek naježi i pukne od tuge'', komentirao je jedan prolaznik dok joj je davao 500 dinara.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene