Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Đavolje djelo'

Pastor će spaljivati Biblije na Noć vještica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Noć vještica pastor Marc Grizzard i njegovi sljedbenici organiziraju spaljivanje knjiga, među kojima će se naći i sve novije verzije Biblije.

Marc Grizzard iz baptističke crkve Amazing Grace u Cantnu u Sjevernoj Carolini, rekao je da je prva verzija prijevoda Biblije King Jamesa jedina istinita deklaracija Boga svijetu, a da su sve druge ‘sotonske’, piše Daily Telegraph. Pastor Grizzard i 14 drugih članova crkve planiraju spaliti kopije drugih, kako su ih sam nazvali, ‘perverzija’ prijevoda i to na Noć vještica 31. listopada. Novu verziju Biblije, Američku standardiziranu verzija, čak i Novu verziju King Jamesa, sve ih je pastor proglasio 'đavoljim djelom'. ‘Vjerujem da je verzija King Jamesa, sačuvana, inspirirana, nepogrešiva riječ božja za osobe s engleskog govornog područja.

Pročitajte i ovo Prilikom spaljivanja granja poginula 89-godišnjakinja Obdukcija u tijeku Strašna tragedija kod Čazme: 89-godišnjakinja palila granje, pa se zapalila i poginula Joe Biden Otkriveno u knjizi Za neke stvari očito još nije prestar: "Dobar seks" tajna je dugog i sretnog braka Joea Bidena

Na listi nepoželjnih i Majka Tereza

‘Spaljujemo knjige za koje vjerujemo da su sotonske’, kaže pastor te dodaje da u to spadaju i neprimjereni prijevodi s originalnog hebrejskog. Pastor i njegovi sljedbenici spaljivat će knjige različitih kršćanskih autora, pa i glazbu svakog žanra. ‘Spaljivat ćemo i knjige mnogih autora čije knjige smatramo herezom, poput Billyja Grahama, Ricka Warena, lista je dugačka’, rekao je novinarima pastor. Na listi sotonskih autora našla se i Majka Tereza. Uz spaljivanje knjiga pastor organizira i druženje uz roštilj, ali nije poznato hoće li za pečenje koristiti vatru od spaljivanja knjiga.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene