Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Akcija u Srbiji

Pao lanac elitne prostitucije! Djevojke birali na bizaran način, a sat vremena koštao je 200 eura

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
U Srbiji je jučer pala još jedna kriminalna skupina koju se sumnjiči za organizaciju lanca elitne prostituciji.

U velikoj akciji pripadnika SBPOK-a i policije pod nazivom "Koo Siti" uhićena je kriminalna skupina koja se sumnjiči da je od studenoga prošle godine do sredine srpnja u Beogradu vrbovala djevojke i organizirala lanac prostitucije.

Pročitajte i ovo Ilustracija Škola pod opsadom Uhićena tinejdžerica: Nožem izbola tri osobe u srednjoj školi Na parkiralištu Doma zdravlja u Šestinama automobil naletio na pješakinju Jeste li što vidjeli? Policija moli svjedoke za pomoć: Automobil naletio na pješakinju u Šestinama

Uhićeni su Neda B. (34), Samir B. (44), Milica M. (26) i Vesna V. (62), a za osumnjičenom Milicom O. (49) još se traga.

Njih se sumnjiči da su putem određenih oglasnih internetskih stranica poticali i sudjelovali u posredovanju u prostituciji više žena, a zarađeni novac međusobno su dijelili u skladu sa zadacima koje su obavljali te tim novcem pokrivali nastale troškove, pišu susjedni mediji.

Katalog s podacima

Stranica putem koje su osumnjičeni reklamirali prostitutke izgledala je kao internetski katalog.

Navodno su se tamo nalazile fotografije golih djevojaka, a uz njih su pisali detalji za svaku pojedinačnu djevojku, od visine, težine, obujma grudi i stražnjice do boje kose i očiju, a i cijene i broja telefona.

Za zainteresirane klijente organizirani su sastanci u nekoliko hotela u Beogradu. Sat vremena s jednom djevojkom naplaćivali su 200 eura.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene