Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pogledajte snimku

Ovo je čovjek koji se probudio u mrtvačnici i preplašio mrtvozornike

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prije nekoliko dana jedan 50-godišnjak iz Južne Afrike probudio se u frižideru u mrtvačnici 21 sat nakon što je u nju dovezen i prestravio dvoje zaposlenika zahtjevom da ga presele na 'toplije' mjesto.

Njegova obitelj je mislila da je umro nakon napadaja astme i pogrebnika ga je odvezao u mrtvačnicu. No, 50-godišnjak se probudio drugi dan popodne u prižideru i počeo vikati 'da ga se makne s tog hladnog mjesta'.

Pročitajte i ovo Screenshot Pakao na zemlji "Mrtvačnice su pretrpane, a mrtve spremamo u kamione za sladoled": Liječnik objavio da hitno trebaju pomoć KB Sveti duh Afera KB Sveti Duh Patolog Knežević: "Ne postoji moja odgovornost ni povreda radne obveze. Žrtva sam situacije"

Dvoje zaposlenika mrtvačnice koji su bili na dužnosti pobjegli su iz zgrade jer su mislili da su vidjeli duha.

Jack Bloom, glasnogovonik Ureda za zdravstvo, kazao je kako je slučaj prilično 'uznemirujući'. 'Da je pokopan ranije mogao umirati u mukama u lijesu dva metra ispod zemlje. Strašno je to i pomisliti', kazao je Bloom. 

Vlasnik mrtvačnice je kazao kako je poslao vozača po tijelo odmah nakon što je obitelj nazvala i prijavila smrt uzrokovanu napadajem astme. Prilikom provjere nije, kaže, davao nikakve znakove života.

Muškarac je u mrtvačnicu dovezen u subotu oko 20 sati, a probudio se u nedjelju oko 17 sati. Kasnije je vozilom Hitne pomoći prebačen u bolnicu. Ubrzo je pušten jer su liječnici ustanovili da je 'zdrav i stabilan'.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene