Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Otkrivena 42-člana pedofilska mreža

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Španjolska civilna garda otkrila je pedofilsku mrežu na Internetu i u sklopu istrage uhitila 42 muškarca.

Operacija 'Voajer' koja je počela prije sedam mjeseci, rezultirala je privođenjema 42 osobe i ispitivanjem još 120 zbog posjedovanja pedofilskog materijala. 

Pročitajte i ovo Uhićenja u Srbiji akcija Armagedon Skupina pedofila uhićena u susjedstvu: Žrtve su im bile djeca od 3 do 14 godina Slika nije dostupna Pala mreža europskih pedofila Pedofilli koristili hrvatsku stranicu

Mreža koja je uglavnom djelovala u Španolskoj i Andori, a bavila se distribucijom, objavljivanjem i razmjenom fotografija pedofilskog sadržaja.

Istraga je počela u Navari kada je jedna 17-godišnjakinja prijavila policiji da Internetom kruže njene razodjevene fotografije kada je imala samo 13 godina.

Među uhićenima ima šefova poduzeća, informatičara, liječnika i političara Među uhićenim osobama se nalaze šefovi poduzeća, informatičari, liječnici i političari, navodi policija. 

Španjolska civilna garda od kraja veljače koordinira velikom operacijom protiv pedofilije na Internetu tijekom koje je u 19 zemalja Europe i Latinske Amerike uhićeno 108 osoba.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene