Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ponovno zajedno

Oteta je iz majčinih ruku, 17 godina poslije primijećeno da nekome izrazito sliči

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zephany Nurse oteta je iz bolnice u Cape Townu kada je imala tek tri dana. Nakon 17 godina završila je u istoj školi s djevojčicom koja će promijeniti njezin život.

Beba koja je prije 17 godina ukradena iz ruku svoje majke, koja je u tim trenucima spavala, nedavno je ujedinjena sa svojim biološkim roditeljima nakon što je završila u istoj školi sa svojom biološkom sestrom, piše Daily Mail. 

Pročitajte i ovo Petero mrtvih u Oklahomi Zajednica tuguje Petero pronađeno mrtvo u kući, među njima i dvoje djece: Ubijeni su, a policija je pronašla ključan trag Cleo Smith Potraga je trajala danima VIDEO Osuđen muškarac koji je u australskom kampu oteo četverogodišnju curicu

Zephany Nurse je oteta iz bolnice u Cape Townu kada je imala samo tri dana. Tri godine nakon otmice rodila se njezina sestra Cassidy (14), a nakon što su počele pohađati istu školu druga djeca uočila su izrazitu sličnost među djevojčicama.

I samo uvidjevši sličnost, Cassidy je pozvala djevojčicu da dođe upoznati njezine roditelje, a oni su istog trenutka kada su je ugledali shvatili da pred njima stoji njihova davno izgubljena kći. Pozvali su policiju.

Ujedinjeni nakon 9 godina - otac je prošao tisuće kilometara u potrazi za otetim djetetom

Celeste i Morne Nurse nikada nisu odustali od potrage za djevojčicom i svake godine slavili su njezin rođendan. U međuvremenu dobili su troje djece, ali prvorođenu kćer nikada nisu zaboravili.

Zephany je pak odrastala u drugoj obitelji, ne znajući da nije njihova prava kći.

Iz policije su potvrdili da su uhitili ženu koja se predstavljala kao njezina majka, kao i njezinog muža. Par nema druge djece. Optuženi su za otmicu i prijevaru.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene