Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najpoznatiji slučaj na svijetu

Otac nestale Maddie McCann otkrio što je osjećao u trenutku kad je shvatio da mu je kći oteta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otac Madeleine McCann, koja se, sada već 11 godina, vodi kao nestala osoba, dao je rijedak intervju za radio BBC te progovorio o tome što je osjećao u trenucima kad je shvatio da mu je tad trogodišnja kćerkica nestala.

Madeleine McCann, tad trogodišnja djevojčica, nestala je 2007. godine tijekom odmora s obitelji u portugalskom mjestu Praia da Luz, a njezin otac Gerry McCann za BBC radio je progovorio o danu kad je njegova kći oteta.

Pročitajte i ovo Christian Brückner, Madeleine McCann Traje suđenje Šokantne optužbe i detalji zlostavljanja Brücknera, kojeg se sumnjiči da je ubio i oteo Maddie: Bičevao stariju ženu, jednu žrtvu ostavio u strahu da će joj odrubiti glavu Christian Brückner, Madeleine McCann Paklena zavjera Procurili novi detalji zlokobnog plana otmice Maddie McCann

Prvo je istaknuo da nije pričao dugo o tom danu (3. svibnju 2007.) jer su sjećanja bila prebolna.

"Počeli smo vrlo brzo tragati za njom na vrlo širokom području i nakon toga smo još brže digli uzbunu", rekao je otac malene Madeleine, a prenosi news.com.au.

"Nalazite se u tom malenom turističkom rezortu, koji se doimao idiličnim, izvan sezone i osobno nisam tad znao portugalski pa sam pitao prijatelja Matta da ode do recepcije i zamoli ih da pozovu policiju", priča Gerry McCann.

Slučaj nestanka Maddie McCann jedan je od najpraćenijih slučajeva nestanka neke osobe ikad u svijetu.

Britanska policija nedavno je zatražila dodatna financijska sredstva kako bi produžila operaciju Grunge i pronašla nestalu Maddie. Operacija je započeta još 2013. godine.

"Nisam mogao iz glave izbiti najcrnije misli, da ju je netko oteo i da je zlostavlja. Osjećao sam da svaki trenutak u kojem je nismo uspjeli pronaći, stvari postaju sve gore. Sjećam se da sam se srušio na tlo i zvao dio svoje obitelji i samo im govorio da se mole za nju", priča Gerry.

Zahtjev policije za dodatnim sredstvima je trenutno na razmatranju, a vlasti u međuvremenu nisu ništa bliže pronalasku nestale djevojčice, koja bi sad već trebala biti u dobi tinejdžerice, nego što su to bile i na početku istrage.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene