Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Osmogodišnja djevojčica umrla zbog straha od zubara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sophie Waller, osmogodišnja djevojčica, toliko se bojala zubara te nije htjela otvoriti usta, da su je roditelji morali odvesti u bolnicu na operaciju, kako bi joj liječnici uklonili klimavi mliječni zub.

Zabrinuti za njezino zdravlje, roditelji su tada zamolili liječnike da joj tada izvade sve mliječne zube kako takav postupak ne bi više morali ponavljati.

Pročitajte i ovo Benjamin Netanyahu dijagnosticirana hernija Netanyahu ide na operaciju, vlast privremeno preuzima zamjenik premijera Slika nije dostupna Nije htjela otvoriti usta Djevojčica umrla od gladi zbog straha od zubara

Nakon operacije Sophie je odbila otvoriti usta, ništa nije jela, pa su je u bolnici trebali hraniti infuzijom. Ipak uskoro se počela oporavljati, pa su je liječnici pustili kući.

Međutim, njezina majka Janet i dalje je bila zabrinuta za njezino zdravlje jer Sophie i dalje nije ništa jela. Ona je tada imala svega par zubi u ustima i sve što je jela bila je lubenica. 

- Propadala je iz dana u dan, nije jela, bila je toliko slaba da sam ju mora nositi na rukama. LIce joj je propalo, rekla je majka Janet. 

Njezina zabrinuta majka nije znala što učiniti i nazvala je liječnike da joj pomognu. Medicinska sestra rekla joj je da djevojčicu ne mogu ponovno primiti. Majka je zvala i socijalnu radnicu koja joj je rekla da će Sophie biti dobro sve dok jede lubenicu. 

Dan nakon tog razgovora majka je svoju kćerku pronašla mrtvu u krevetu.

Od smrti Sophie Waller prošle su dvije godine, a danas roditelji još uvijek ne znaju što se njihovoj kćerci dogodilo. Zbunjeni su, a liječnici im ne mogu ponuditi odgovore da li je možda netko mogao pomoći njihovoj djevojčici koja je patila od teškog slučaja dentofobije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene