Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Brojni problemi

Oluje haraju Europom: Zamjenik gradonačelnika poginuo kada je na njega palo drvo, beogradske ulice postale rijeke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nevrijeme nije pogodilo samo Hrvatsku nego i dobar dio Europe. U Poljskoj je poginuo zamjenik gradonačelnika Volomina, grada kod Varšave, kada je na njega pala grana drveta.

Vremenske nepogode praćene olujnim vjetrovima i jakom kišom uzrokovale su brojne poteškoće u velikom dijelu Europe.

Pročitajte i ovo Obilna kiša u Afganistanu izvanredno stanje Raste broj stradalih nakon obilnih kiša i nevremena: Zbog sukoba i loše infrastrukture, dvije zemlje teško se s time nose Šteta od poplava u Sloveniji - 3 Neki besramno kradu Počela sanacija nakon katastrofalnih poplava u Sloveniji: "Prvo je supruga odnijelo pa ga je zet išao hvatati, krenulo je i iz garaže"

Ulice Beograda u petak ujutro također su bile pod vodom. Mediji u Srbiji javljaju kako su se beogradske ulice pretvorile u rijeke

U Poljskoj je, u četvrtak navečer, poginuo Robert Makovski, zamjenik gradonačelnika Volomina, grada kod Varšave, kada je na njega za vrijeme oluje pala grana s drveta, javljaju agencije.

AP prenosi da je u oluji u Poljskoj oštećeno 300 objekata i da su vatrogasci intervenirali više od 4300 puta. Više od 70.000 kućanstava je bez struje, a ozlijeđen je i jedan vatrogasac.

Snažno nevrijeme zahvatilo je u četvrtak navečer austrijsku pokrajinu Štajersku, a povrijeđeno je više osoba. Štete su također dosta velike. Olujni vjetar kidao je grane s drveća, koje su blokirale ceste, a šteta je i na brojnim kućama na jugu Štajerske.

U mjestu Gnas u pokrajini Styria je jedno drvo palo na automobil s četiri putnika, a tri osobe zbrinute su u bolnici.

U Hrvatskoj je također bilo puno problema s vremenom. Više pročitajte OVDJE.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene