Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Njegov odvjetnik tvrdi

Odvjetnik: 'Strauss-Kahn bit će oslobođen optužbi'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši direktor Međunarodnoga monetarnog fonda Dominique Strauss-Kahn bit će oslobođen na sudskom procesu na kojem će mu se suditi zbog pokušaja silovanja i seksualnog napada jer se radi o namještaljci, rekao je jedan od njegovih odvjetnika Benjamin Brafman u razgovoru koji je bjavio Haaretz.

'Nije kriv i na kraju će biti oslobođen', ustvrdio je Brafman u tom razgovoru za liberalni izraelski dnevnik, prvi put nakon uhićenja njegova klijenta 14. svibnja. 'Ništa nije sigurno, ali po onome što vidim u istrazi, (Strauss-Kahn) bit će oslobođen krivnje. Ostavio je na mene snažan dojam. Usprkos okolnostima, dobro se drži', kazao je.

Pročitajte i ovo Ilustracija teško kazneno djelo Užas u Dalmaciji: Djed (79) godinama spolno zlostavljao maloljetnu unuku Ilustracija Strašno Djevojčica se onesvijestila tijekom svjedočenja: 17 mladića mjesecima ju je silovalo

>> Strauss-Kahn može kući uz elektronski nadzor i čuvara

'Nije sretan što je optužen za stvari koje nije počinio', dodao je Brafman koji je doputovao u Izrael kako bi sudjelovao na obiteljskom slavlju. Brafman (62) se smatra jednim od najboljih odvjetnika u Sjedinjenim Državama. Zastupao je više američkih zvijezda, među kojima i pokojnog Michaela Jacksona. (HIna)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene