Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Objavljeni intervjui s Karadžićevim imenjacima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Beogradski dnevni list "Glas javnosti" je unatoč prijetnjama objavio nove fotografije i ekskluzivan intervju s Radovanom Karadžićem, za koji tvrde da je snimljen prošlog tjedna, pod naslovom "Vrbuju obitelj da me proda". Ipak, pokazalo se da je riječ o razgovorima s trojicom imenjaka odbjegloga haškoga optuženika.

"Tragajući za dr. Radovanom Karadžićem, novinari Glasa javnosti naletjeli su na niškog liječnika, ali i još trojicu njegovih imenjaka (jedan od njih nije želio publicitet), koji su jasno i glasno tvrdili: "Ja sam taj".

Pročitajte i ovo Vladimir Putin i Tucker Carlson - 1 razgovor s Tuckerom Carlsonom VIDEO Putin otkrio u kojem će slučaju napasti Poljsku, progovorio i o globalnom ratu: "Još nismo postigli ciljeve" Vladimir Putin Drugačiji od drugih Kremlj otkrio zašto je Putin pristao na intervju s kontroverznim američkim novinarom

No, pokazalo se da nijedan od njih nije onaj Radovan Karadžić - najtraženija osoba na planetu - nekadašnji predsjednik Republike Srpske, ratni vođa bosanskih Srba", piše Glas javnosti u broju od srijede.

List donosi i posebno uokviren tekst u kojemu se navodi da su "brojni visoki dužnosnici, kao i domaći i strani mediji pokazali živo zanimanje za najavljenu ispovijed Radovana Karadžića" te da su "neki upozoravali glavnog i odgovornog urednika da je moguće i uhićenje, bude li tekst doista objavljen".

U okviru pod naslovom "Kako smo 'koketirali', a nismo naplatili" Glas javnosti piše kako su se u utorak uredništvu javile "dvije vrlo poznate strane agencije s molbom da (uz novčanu naknadu) rezerviraju fotografije Radovana Karadžića".

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene