Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Objavljene fotografije s vjenčanja homoseksualnih svećenika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Peter Cowell i David Lord prvi su homoseksualni par i svećenici koji su se vjenčali kao pripadnici Anglikanske crkve. Vjenčanje je obavljeno na tradicionalan način, uz misu i razmjenu prstenja ukrašenih vrijednim dijamantima.

Par je ponosno pozirao fotografu lista News of the World - obojica su bila obučena u ista odijela, a u rukama su držali bukete ružičastih ruža. Cijeli događaj koštao je impozantnih 80 tisuća funti.

Pročitajte i ovo Dijete, ilustracija Zlostavljano najmanje 4815 djece Portugalska crkva isplatit će odštete žrtvama seksualnog zlostavljanja Čuvari Kristova groba Velika tradicija U Betini se održava običaj čuvanja Kristova groba: Pazi se na svaki detalj, a biti dio toga posebna je čast

Londonski biskup Richard Chartres odmah je naredio hitnu istragu zbog brojnih pritisaka i tvrdnji da se radi o čistoj blasfemiji koja bi, kako je rekao jedan ugledni pripadnik Anglikanske zajednice, mogla uništiti Anglikansku crkvu.

Par se vjenčao 31. svibnja u crkvi Svetog Bartolomeja u Londonu, a za vrijeme obreda stajali su u kočiji. Obred vjenčanja vodio je svećenik Martin Dudley,  a vrhunac je bilo rezanje torte od čak sedam katova

Kako je vjenčanje izgledalo i više o ovoj temi pogledajte ovdje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene