Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Obavljao nuždu, zmija ga ugrizla za penis

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Turistička putovanja najčešće ostaju u lijepom sjećanju, no to neće biti slučaj za muškarca kojeg je dok je obavljao nuždu u jednom odmorištu, za penis ugrizla vrlo otrovna zmija.

Malo je nedostajalo da stanka na jednom australskom odmorištu završi kobno, no muškarac se izvukao 'samo' s velikim bolovima i neugodnošću. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna liječnici nisu mogli pomoći Muškarac u Puli prstenom od inoxa zarobio penis i testise, morali ga spašavati vatrogasci Darko Karamazan, predsjednik Udruge za zaštitu životinja Zmijolovac otrovnica na slobodi Riđovka koja je ugrizla dijete u Slavonskom Brodu još nije pronađena: "Probali smo danas, dva, tri puta. Teško je naći u travi, ne vidi se najbolje"

Kada je u toaletu obavljao nuždu, odjednom se nis njegove noge počela penjati inače jedna od najotrovnijih australskih zmija i 'okomila se' na njegov penis. Potom se jednostavno okrenula i otišla, dok je muškarac povraćao i imao užasne bolove u abdomenu. 

Hitna pomoć je vrlo brzo stigla na mjesto događaja. Ranu su mu zamotali u plastičnu vrećicu za slučaj da je pustila otrov, no nakon provedennih testova pokazalo se da je sve u redu. Noć je ipak proveo u bolnici na oporavku.


"Stvarno ga je dobro dohvatila. Imao je veliku sreću. da je pustila otrov, ne bi preživio. Ovako je samo bio u šoku i bilo mu je jako neugodno", rekao je glasnogovornik Hitne pomoći.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene