Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kaos na Heathrowu, otkazane stotine letova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kaos u britanskoj zračnoj luci Heathrow. Umjesto bolje cirkulacije putnika, otvorenje novog revolucionarnog terminala izazvalo je gužve, kašnjenja i otkazivanje letova. Jučerašnje puštanje u promet jednog od najvećih terminala na svijetu pratile su i velike riječi.

Najmoderniji, najljepši, najkvalitetniji. U izgradnju terminala pet, koja je trajala šest godina, utrošeno je više od četiri milijarde eura. 

Pročitajte i ovo Gužva na St. Pancrasu posljedica Brexita Gradonačelnik upozorio: "Nove kontrole Europske unije izazvat će kaos!" Londonski aerodrom Heathrow (Foto: AFP) Svi letovi odgođeni Zatvoren londonski aerodrom Heathrow: Pronađen "sumnjiv paket", policija pretražuje terminal

No na žalost, nije trebalo dugo da prostor, koji je putnicima trebao olakšati putovanja, postane njihova najgora noćna mora.

Problemi sa sustavom za prtljagu samo su djelić kaosa koji već dva dana vlada najnovijim terminalom zračne luke Heathrow. Tu su i problemi s dizalima, parkiranjem, sigurnosnim provjeravama. 

Otkazani su deseci letova. Na terminalu su zatočene stotine ljudi. Uprava se ispričava, obećavaju brzo rješavanje problema. No, ne danas. Već je najavljeno otkazivanje 20 posto letova.

Cijelu opriču o kaosu u zračnoj luci Heathrow pogledajte u prioloženom video prilogu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene