Crnogorski mediji iznose nove detalje o počinitelju nezapamćenog masakra u Cetinju, koji se dogodio u petak poslijepodne, kad je 34- godišnji Vuk Borilović ubio desetero ljudi, među kojima i dvoje djece.


"Čovjek je išao od kuće do kuće, tko mu se god našao u kući  - ubijao je - ljude u foteljama, u krevetima. Staro i mlado. To je trajalo oko sat vremena. Došao je čak i na naše stepenice da u našu kuću uđe. Međutim, policajac je bio na našoj terasi, jer se s naše terase najbolje vidjela njegova kuća. I policajac nas je spasio da ne uđe u našu kuću da i nas… Tu su mi bila i dva unuka i svekrva, stara žena, i moj suprug. I uspio nas je policajac obraniti. Ja sam danas ovdje, a i moja unučad i sva moja obitelj", ispričala je svjedokinja krvavog napada u Cetinju za Prvu tv, a izjavu je prenijela Pobjeda.

Ona je dodala da je bilo moguće čuti jauke ljudi.

"On viče, galami, puca, udara kundakom u vrata, lomi stakla. Od ovoga ćemo se svi mi Cetinjani, a pogotovo mi stanovnici naselja Medovina teško ili nikako oporaviti", kazala je svjedokinja.

Crnogorski mediji otkrili su i da je Borilović odranije imao dosje. Postavlja se pitanje zašto je iz policije, koja je prilično kasno iznijela službenu verziju događaja, priopćeno da ubojica nije imao kriminalnu prošlost.

Zločin u Crnoj Gori Zločin kakav Crna Gora ne pamti: Pucao u ujaka, susjede i njihovu djecu - "Pobio sam tvoju i moju obitelj"
Očevid na mjestu krvavog pohoda Šef crnogorske policije otkrio detalje masakra u Cetinju: "Lovačkom puškom ubio je dvoje djece i ranio njihovu majku, koja je podlegla ozljedama"

Doznaju tako da je u mladosti imao četiri-pet prijava za nasilničko ponašanje, a prije šest-sedam mjeseci je prvo verbalno, a zatim i fizički napao jednog kolegu. 

"Nakon sukoba na poslu, Borilović je otišao kod njega u Humce, povrijedio ga, oštetio mu auto i gađao kamenjem kuću. Kolega ga je prijavio, Borilović je priveden u policiju, zatim je održano suđenje na kojem je u srpnju ove godine inepravomoćno osuđen", navodi Pobjeda.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju