Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nova uhićenja u Britaniji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četrnaest osoba uhićeno je u noći s petka na subotu u Londonu u sklopu dugotrajne antiterorističke istrage koja nije povezana s urotom iz kolovoza u kojoj su cilj trebali biti komercijalni zrakoplovi, objavila je britanska policija.

Uhićenja su se dogodila tijekom nekoliko akcija u južnim i istočnim londonskim četvrtima, priopćio je Scotland Yard, a 14-ero uhićenih tijekom jutra ispitano je u sjedištu londonske policije.

Pročitajte i ovo Uhićenje u Njemačkoj; ilustracija - 4 Angažirano 130 policajaca Uhićena pripadnica Frakcije Crvene armije: Skrivala se 30 godina, neki članovi su još u bijegu Stotine se okupile diljem Europe kako bi oplakivale Navaljnog i osudile Putina - 5 Nakon smrti Alekseja Navaljnog FOTO Ruska policija odvodi građane, prosvjednici se okupljaju izvan granica: ''Sad više nemamo nade za lijepu Rusiju u budućnosti''

- Uhićenja su slijed višemjesečnog promatranja i istraživanja nekoliko službi tijekom čega su se pojavile sumnje u to da se pripremaju terorističke akcije, kazao je glasnogovornik policije.

Dodao je kako nova uhićenja nisu povezana s događajima oko mogućeg prošlomjesečnog napada na zrakoplove na letovima između Londona i SAD.


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene