Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nick Vujičić, motivator svjetski poznatog glasa posjetio je komunistički Vijetnam i prenio poruku koju je malo gdje u svijetu izrekao.


'Znaš li zašto volim Boga?', upitao je Nick Vujčić djevojčicu, koja je kao i on rođena bez ruku i nogu. 'Zato što Raj postoji. Jednog dana, kad odemo u Raj, imat ćemo ruke i noge, i trčat ćemo, i igrat ćemo se, i utrkivati', poručio je Vujičić, a prenosi AP.

Vezani članci Slika nije dostupna Neobična svjetlost uzbudila vjernike: 'Ovo je dokaz da papu Franju čuva Bog' Slika nije dostupna Većinski muslimanska država kršćanima zabranila korištenje riječi Alah

>> FOTO Nick Vujičić na Facebooku pokazao nove fotografije sretne obitelji!

Ta je poruka bila i jedina referenca na njegovu vjeru u govoru pred 25.000 gledatelja u publici na stadionu, koja u većini nije kršćanska. Njegov govor od kuće je pratilo i milijune drugih Vijetnamaca.

Vujičićevo pojavljivanje u Vijetnamu znak je kako tamošnje vlasti popuštaju u stavu prema religiji kao izazovu za njihovu autoritatornu vlast. Isto tako, njegov nastup je ujedno i najveći takve vrste jednog stranca u novijoj povijesti Vijetnama.

Podsjetimo, Nick je prošlog ljeta održao motivacijske govore u Zagrebu i Rijeci koje su na tisuće ljudi gledali uživo putem Dnevnik.hr-a.

Nick je rođen bez ruku i nogu i svojim motivacijskim govorima ljudima diljem svijeta poručuje kako je moguće naučiti nositi se s tim i živjeti normalnim životom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook