Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kazna u Indoneziji

Nema popuštanja: Britanka zbog šverca kokaina osuđena na smrt!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanka Lindsay Standiford u Indoneziji je osuđena na smrt zbog krijumčarenja droge vrijedne 2,5 milijuna dolara.

Standiford je prošle godine na Baliju uhićena s 4,8 kilograma kokaina, a sada je zbog toga osuđena na smrt, piše BBC News. Naime, nakon što je zrakoplovom doputovala na Bali,policija je tijekom rutinske kontrole drogu pronašla u postavi njezinoga kofera.

>> Meksički narko dileri topom ispaljuju marihuanu u SAD!

Tužitelji su tražili da 56-godišnja žena bude osuđena na 15 godina zatvora, ali je umjesto toga osuđena na smrt. Sudac je u presudi iznio tvrdnju da je ovim činom ozbiljno naštetila imidžu Balija kao turističke destinacije, ali i naštetila državnoj borbi protiv zlouporabe droge.

Britanka je na sudu uporno tvrdila da je na krijumčarenje bila prisiljena zbog toga što su joj djeca bila ugrožena, a nakon što joj je izrečena presuda, koja će biti izvršena stijeljanjem, bila je vidno šokirana. Plakala je, prekrila lice šalom i odbila je razgovarati s novinarima na putu do zatvora.

Odvjetnici Britanke su najavili žalbu.

Pročitajte i ovo Screenshot Mračna povijest Opasan predsjednički kandidat: Krvavu prošlost i bliskost s diktatorom pokušava sakriti plesom i simpatičnim videima na društvenim mrežama Ilustracija U pritvoru Kina osudila australskog pisca na smrt: Suđenje je bilo tajno, mučen je mjesecima

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene