Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kad već ne mogu pješice...

Meksički narko dileri topom ispaljuju marihuanu u SAD!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Meksičkim narko kartelima ne nedostaje mašte, a to pokazuje nedavno otkriveni slučaj na granici sa SAD-om, u kojem su krijumčari drogu prebacili zračnim topom.

Naime, američka pogranična policija je prošle nedjelje pronašla 33 spremnika s marihuanom, koje su meksički narkodileri zračnim topom prebacili preko zida na meksičkoj granici nedaleko od St. Louisa, u Arizoni.

Pročitajte i ovo Ilustracija Crna kronika Pritvoren zbog pokušaja ubojstva i zlouporabe droga kraj Poreča Marbella Šef Mocro mafije Narkobos pobjegao zbog pogreške španjolskog suda: Otkriveno da je planirao ubojstvo nizozemske princeze

>> VIDEO Krijumčari zapeli pokušavajući autom prijeći preko 4 metra visoke ograde

'Ovo dosad nismo vidjeli. Bilo je katapulta, ali ništa slično ovom', objasnio je Kyle Estes, glasnogovornik američkih pograničnih snaga, prenosi USA Today.

Spremnici, u kojima je bilo po 38 kilograma marihuane, ukupne vrijednosti 42.500 dolara, pronađeni su prije nego što su ih krijumčari stigli pokupiti, oko 150 metara od pograničnog zida na američkoj strani.

Pretraživanjem tog sektora, američki policajci su pronašli i streljivo ugljičnog dioksida, koje je korišteno za ispaljivanje spremnika s marihuanom. Pored pomenutih katapulta, droga se u SAD naveliko unosi i podzemnim tunelima, podmornicama i drugim sredstvima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene