Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Natascha Kampusch postaje TV voditeljica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Austrijanka Natascha Kampusch, koja je kao žrtva otmice 8 godina provela u sobici bez prozora, postat će voditeljica polusatne televizijske emisije u kojoj će, kako je sama najavila, razgovarati sa slavnim i običnim ljudima "koji imaju priču".

Natascha Kampusch nedavno je na internetu pokrenula svoju stranicu Nataschin svijet, a u razgovoru za tjednik News najavila je da će od veljače biti voditeljica polusatne televizijske emisije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Memoari u prodaji Knjiga N. Kampusch u rekordnom roku postala hit Slika nije dostupna U zatočeništvu osam godina Kampusch u autobiografiji detaljno opisuje patnje

"Moji gosti mogu biti zvijezde, ali i posve obični ljudi - svatko tko ima priču", rekla je za časopis. "I u tim razgovorima ne želim samo zagrepsti po površini nego zaroniti u dubinu."

Natascha Kampusch oteta je kad je imala deset godina na putu u školu, a njezin ju je otmičar držao u podrumskoj sobici bez prozora sve dok nije uspjela pobjeći u kolovozu prošle godine. Nakon njezina bijega otmičar se ubio.

Od kolovoza prošle godine Natascha Kampusch dala je niz intervjua i gostovala je u mnogim televizijskim emisijama.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene