Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U POŽAREVCU

"Odvest ću ti djecu, a tebe zadaviti!": Nasilni policajac upao u stan bivše supruge i prijetio joj pred prestravljenom djecom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Supruga ga je već ranije prijavljivala za nasilje u obitelji, ali nikad se ne bi pojavila pred sudom.

Policajac M. F. (43) proteklog je vikenda ušao u stan bivše supruge A. F. (35) dok su u njemu bila samo njihova djeca, nazvao je i prijetio da će ih odvesti, a nju zadaviti. Sve se dogodio u Požarevcu, javlja Blic.

Pročitajte i ovo Ubijeni Jesse Baird i Luke Davies Optužen za dva ubojstva Traje potraga za tijelima voditelja i njegova dečka, ubio ih je policajac: Otkriveno što je ubojica radio satima nakon ubojstva Projekt Milijarda - 4 Milijarda protiv nasilja nad ženama Potresne riječi jedne učenice: "Dovikivali su nam svakakva imena i svakakve poglede. To jako mentalno sruši, svaka ta ružna riječ"

M. F. i A. F. rastavljeni su i u tijeku je razvod braka, a po podacima srpskih medija, supruga je muža policajca već ranije prijavljivala za nasilje u obitelji, ali nikad se ne bi pojavila pred sudom.

"Kad je ušao u stan, nazvao je ženu i rekao joj da sjedi s njihovom djecom. Pred njima joj je počeo prijetiti da će joj ih oduzeti, a nju zadaviti i ubiti", rekao je izvor Blica. Policija mu je izrekla hitnu mjeru zabrane prilaska i oduzet mu je službeni pištolj te mu vjerojatno slijede daljnje posljedice, pravosudne i vezane za njegov radni status.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene