Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podnijela prijavu

Žena koju su u stravičnom napadu izgrizli vukovi više ne može govoriti: Prvo su grizli po bedrima i leđima, a onda...

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Nakon napada vukova u francuskom zoološkom vrtu, 37-godišnjakinja je sada podnijela kaznenu prijavu.

Žena na koju su prije nekoliko dana nasrnuli vukovi u francuskom zoološkom vrtu ne može više govoriti zbog ozljeda na vratu. Zbog napada vukova u safari parku u blizini Pariza sada je podnijela i kaznenu prijavu.

37-godišnjakinja je prošli tjedan trčala u području koje je inače zabranjeno za turiste kada su na nju nasrnula tri vuka i teško je ozlijedila, prenosi Daily Mail.

"Nada se da će njezin slučaj poslužiti za postavljanje odgovarajućih sigurnosnih standarda u zoološkom vrtu i safari parku kako se ovo nikada više ne bi dogodilo', dodao je njezin odvjetnik. 

Pročitajte i ovo Ukrajinski vojnici Dronovi i bombe Što se to sprema? Bjelorusija pojačala snage na granici s Ukrajinom

Prema policijskom izvješću, ozlijeđena žena je rekla da je stigla u safari park Thoiry kasno navečer u subotu sa svojom majkom i dvogodišnjim sinom kako bi odsjela u kolibi u zoni vukova. Na web-stranici parka stoji da se takvi boravci naplaćuju između 220 i 760 eura po noći te da nude "tišinu, odmor i odvojenost od ostatka svijeta".

Sljedeće jutro krenula je na trčanje prije planiranog odlaska iz parka te napominje da joj je čuvar parka rekao da nema opasnosti jer su životinje držane u ograđenim prostorijama. U jednom trenutku primijetila je medvjeda sa svoje lijeve strane, a vuka s desne.

Pročitajte i ovo Petrokemija policija objavila detalje Radnik koji je poginuo u Petrokemiji bio je 22-godišnji Egipćanin

Pokušala se pribrati i povući, ali su na nju ubrzo nasrnula tri vuka. Najprije su je grizli po bedrima i leđima, a zatim su nasrnuli na njezin vrat.

Spasio ju je čuvar koji je bio u blizini. Zoološki vrt Thoiry priopćio je u nedjelju da je otvorio internu istragu kako bi 'analizirao sve okolnosti koje su mogle dovesti do ove nesreće'.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene