Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Najmanje devet mrtvih u eksploziji u Albaniji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmanje devet osoba poginulo je u subotnjoj eksploziji skladišta oružja u Gerdecu nedaleko od Tirane, izjavio je u nedjelju albanski premijer Sali Berisha.

- Spasilačke ekipe nastavljaju potragu za drugim mogućim žrtvama. Najmanje dvanaest osoba smatra se nestalima i upravo provjeravamo popis zaposlenika koji su bili na mjestu događaja u trenutku eksplozije, rekao je Berisha na konferenciji za novinare.

Pročitajte i ovo Fotografija napadača Šestero mrtvih FOTO Ovo je napadač iz Sydneyja: Uletio u šoping-centar s nožem u rukama i onda je nastao kaos, policija mu presudila Spašavanje posjetitelja iz žičare u Turskoj Ozlijeđeno deset osoba VIDEO Strašna nesreća na žičari u Turskoj: Jedna osoba poginula, još traje evakuacija zaglavljenih u kabinama

U bolnicama u Tirani i Draču više je od stotinu ranjenih, među kojima je devet u jako teškom stanju.

- Najmanje 17 teško ranjenih osoba bit će prebačeno u bolnice u Italiji i Grčkoj zrakoplovima koji će stići tijekom dana, dodao je Berisha, zahvalivši se zemljama koje su ponudile pomoć.

- Albanska vlada pomoći će svim obiteljima stradalih i stanovništvu, kazao je Beriha, napomenuvši kako je pokrenuta istraga o eksploziji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene