Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Let iz noćne more

VIDEO Najmanje 50 putnika ozlijeđeno tijekom avionskog leta: Jedna osoba u teškom stanju prevezena u bolnicu

Ilustracija aviona kompanije LATAM
Ilustracija aviona kompanije LATAM Foto: Afp
Putnici i avionsko osoblje ozlijeđeni su tijekom leta iz Sydneyja za Auckland. U bolnici na Novom Zelandu 13 je osoba hospitalizirano, a jedna od njih u teškom je stanju.

Poslije leta iz Sydneyja za Auckland najmanje 50 osoba zatražilo je liječničku pomoć te je prevezeno u bolnicu. Razlog su tehnički problemi koji su uzrokovali propadanje aviona Boeing 787-9 Dremliner tijekom leta.

Incident se dogodio oko 16 sati po lokalnom vremenu, a brojne ekipe hitne pomoći dočekale su putnike na aerodromu u Aucklandu, prenosi Daily Mail.

Pročitajte i ovo Ilustracija Drama na skijalištu Petero članova obitelji pronađeno mrtvo, za jednim se još traga: Zabava koja se pretvorila u horor

Prema izjavi službenika, jedna je osoba u teškom stanju prevezena u bolnicu.

"Naša hitna služba pregledala je i pružila liječničku pomoć oko 50 putnika, jedan od njih u teškom je stanju, a ostali su pretrpjeli ozljede koje nisu opasne po život", rekao je glasnogovornik bolnice St. John na Novom Zelandu.

13 pacijenata prevezeno je u Middlemore Hospital.

Pročitajte i ovo Poplave i klizišta u Indoneziji - 1 Nevrijeme na Sumatri Raste broj mrtvih i nestalih: Stotine kuća, mostova i javnih zgrada uništili su poplava i klizišta

Riječ je o leti kompanije LATAM, a još uvijek nije poznato što je točno uzrokovalo tehničke probleme.

"Avion je sletio prema planu. Uslijed incidenta ozlijeđeni su putnici i avionska posada. Dobili su hitnu medicinsku pomoć", rekao je glasnogovornik LATAM-a.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene