Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razmišljanje izvan okvira

Potraga za najboljim mladim inovatorima: "Ovo je najbolji način učenja"

Aktualno Galerija Digitalni inovacijski inkubator - 1 Digitalni inovacijski inkubator - 1 Foto: Dnevnik Nove TV Digitalni inovacijski inkubator - 2 Digitalni inovacijski inkubator - 2 Foto: Dnevnik Nove TV Digitalni inovacijski inkubator - 3 Digitalni inovacijski inkubator - 3 Foto: Dnevnik Nove TV +0 Digitalni inovacijski inkubator - 4 Galerija 1/4 >>
Digitalni inovacijski inkubator i ove godine traži mlade inovatore u Hrvatskoj. Najbolji će dobiti priliku svoja rješenja predstaviti pred poslodavcima i osvojiti praksu, a možda i doći do posla.

I ove godine učenici i studenti mogu se prijaviti i osmisliti rješenja za niz različitih industrija, od IT-a preko zdravstvene do medijske industrije, zahvaljujući Digitalnom inovacijskom inkubatoru. Najbolji će u lipnju, u velikom finalu, imati priliku ono što su smislili predstaviti i poslodavcima.

U tri godine organiziranja Digitalnog inovacijskog inkubatora prijave su stigle iz više od 100 mjesta diljem Hrvatske, sudjelovalo je više od 6500 učenika i studenata.

Pročitajte i ovo Krštenje filipinske djece - 4 novi početak U ovoj zagrebačkoj crkvi ove godine kršteno je više filipinske nego hrvatske djece: U nedjelju rekordan broj

Razvijeno je više od 600 inovativnih projekata. Učenici se mogu prijaviti do 23., a studenti do 31. ožujka. Ove godine mogu se prijaviti i studenti iz inozemstva.

"Ovo je najbolji način učenja. Projektnim pristupom, istraživačkim pristupom učenici uče na greškama i razviju neku samounutarnju motivaciju kako bi došli do krajnjeg cilja", rekla je za Dnevnik Nove TV profesorica Josipa Andrušić.

Što su još o Digitalnome inovacijskome inkubatoru rekli učenici, učitelji, studenti i organizatori pogledajte u videu.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene