Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VIDEO - Procurila snimka

Timošenko: 'Treba eliminirati Ruse i njihovog j****** vođu! Pokazala bih ja tim šup****!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Julija Timošenko je kontroverzni razgovor vodila s Nestorom Šufrićem, zamjenikom tajnika za nacionalnu sigurnost i obranu Ukrajine.

'Ovo je otišlo predaleko! Moramo zgrabiti oružje i eliminirati te proklete Ruse i njihovog je***** vođu! Pokazala bi ja tim šup***a! Ukrajinci moraju uzeti oružje protiv Rusa tako da iza njih ne ostane ni spaljena zemlja.Žao mi je što nisam tamo i što nisam sudjelovala u cijeloj proceduri. Ne bi bilo jeb*** šanse da bi im dala Krim!'

Pročitajte i ovo Ilustracija Posjet BiH Sastanak u manastiru, u tajnosti i bez mobitela: Vučić objavio o čemu je razgovarao s Dodikom i patrijarhom Porfirijem Xi Jinping održao bukvicu Justinu Trudeauu na marginama summita VIDEO Pogledajte kako je kineski predsjednik očitao bukvicu kanadskom premijeru: "To nije u redu"

Ove su rečenice samo dio telefonskog razgovora između Julije Timošenko i Nestora Šufrića, zamjenika tajnika za nacionalnu sigurnost i obranu Ukrajine koji se pojavio na Youtubeu u ponedjeljak.

Cijeli razgovor vrvi brojnim psovkama, a Timošenko nije birala riječi dok je Šufriću objašnjavala kako Ukrajince treba pozvati na ubijanje Rusa.

Između ostalog je rekla da će pokrenuti sve svoje veze po svijetu kako bi pretvorila Rusiju u pepeo. Po razgovoru se čuje da se radi o privatnoj komunikaciji, a kako je iscurio na internet, teško je reći.

Zanimljivo je da je Julija Timošenko na svom Twitter profilu potvrdila autentičnost snimke, a ispravila je samo navodno jedan netočan navod i to onaj kada govori o Rusima.

'Samo sam rekla Rusi u Ukrajini, a nisam mislila na sve Ruse. Hello FSB :) Ispričavam se na psovkama!'

Cijeli razgovor poslušajte u videu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene