U Beogradu napadnut Sergej Trifunović
U Beogradu napadnut Sergej Trifunović Foto: Screenshot

Ispred Skupštine Srbije prosvjednici su napali lidera Pokreta slobodnih grđana, Sergeja Trifunovića.


Na prosvjedu u Beogradu u srijedu glumcu i čelniku Pokreta slobodnih građana Sergeju Trifunoviću razbijena je glava. Kaže da su ga napali pripadnici Levijatana. Novinarki Nove.rs poslije incidenta, nakon kojeg je ostao na prosvjedu, ispričao je da je napadnut tvrdim predmetom.

Vezani članci Napad na novinara Nova.rs Bez milosti! Pogledajte kako policija napada novinare u Beogradu: ''Zašto to radite? Samo radimo svoj posao'' Prosvjedi u Beogradu - 2 Brutalna snimka iz Beograda: Pretučena trojica muškaraca, glavni epidemiolog sada poručio - sporna odluka mogla bi se prolongirati

"Bili su hrabri kao i uvijek kad su u gomili, naravno. Oni jesu pa jesu pripadnici službe. E sad, da li su tu sa zadatkom da ovo ne bude miran protest, nego da bude sra*a, to ne znamo, ali moguće da su ubačeni baš zato da bace ljagu”, rekao je Trifunović.

“U gužvi me netko krenuo udarati sa svih strana, tako da nemam pojma. Neko me je udario odozgo ispred zgrade skupštine. Vjerojatno tvrdim predmetom, čim je rana ovoliko duboka. Nije bilo hitne pomoći, ja sam sanirao sve”, poručio je Trifunović.