Obavijesti Video Pretražite Navigacija
UHIĆEN JE

Muškarac u meso u supermarketima ubrizgavao nepoznatu tvar: "Trenutno nije poznato koliko je predmeta kontaminirano"

Meso, ilustracija - 1
Meso, ilustracija - 1 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Meso, ilustracija - 1 Meso, ilustracija - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Meso, ilustracija - 2 Galerija 1/2 >>
Britanska policija priopćila je u četvrtak da je uhitila muškarca koji je u trima supermarketima u zapadnom Londonu ubrizgavao mnogobrojne injekcije u prerađeno meso i proizvode za mikrovalnu pećnicu.

Trgovine Little Waitrose, Sainsbury's Local i Tesco Express zatvorene su nakon incidenta koji se dogodio u srijedu navečer. Policija je pozvana nakon dojava da muškarac verbalno zlostavlja ljude, te da je ušao u trgovine na ulici Fulham Palace Road i ubrizgavao sadržaj injekcija u prehrambene proizvode.

Pročitajte i ovo Američki vojni zrakoplovi na nosaču aviona Hutisti odgovorili raketama Napadi u Jemenu: Amerikanci i Britanci unišili tri podzemna skladišta oružja David Cameron i Penny Wong Jačanje suradnje Australija i Velika Britanija potpisale su sporazum o obrambenoj suradnji: "Moramo biti spremniji nego ikada prije"

"Trenutno nije poznato koliko je predmeta kontaminirano, niti čime", stoji u priopćenju gradske policije. "Istraga je u tijeku kako bi se utvrdilo jesu li se incident dogodio i drugim trgovinama na tom području."

Ljudima koji su u srijedu navečer kupili hranu iz supermarketa savjetovano je da je bace. Muškarac se ispituje zbog sumnje da je kontaminirao robu s namjerom nanošenja javne štete.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene