Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Namjeravao zapaliti i sjedište CDU-a

Božićna strava u sjedištu njemačkog SPD-a: Autom punim benzina i plinskih boca se zaletio u urede

Automobilom se zaletio na sjedište SPD-a (Foto: AFP)
Automobilom se zaletio na sjedište SPD-a (Foto: AFP) Afp
Aktualno Galerija Automobilom se zaletio na sjedište SPD-a (Foto: AFP) Automobilom se zaletio na sjedište SPD-a (Foto: AFP) Foto: Afp Automobilom se zaletio na sjedište SPD-a (Foto: AFP) Automobilom se zaletio na sjedište SPD-a (Foto: AFP) Foto: Afp Automobilom se zaletio na sjedište SPD-a (Foto: AFP) Automobilom se zaletio na sjedište SPD-a (Foto: AFP) Foto: Afp Automobilom se zaletio na sjedište SPD-a (Foto: AFP) Automobilom se zaletio na sjedište SPD-a (Foto: AFP) Foto: Afp +1 Automobilom se zaletio na sjedište SPD-a (Foto: AFP) Galerija 1/6 >>
Muškarac od 58 godina zaletio se automobilom s plinskim bocama i kanistrima benzina u zgradu sjedišta Socijaldemokratske stranke (SPD) u Berlinu i potom kazao policajcima da se želio ubiti, objavila je policija u ponedjeljak.

Do incidenta je došlo u noći s nedjelje na ponedjeljak. Ozlijeđen i obilno krvareći iz glave, muškarac o kojemu policija ne navodi više detalja morao je biti prebačen u bolnicu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nesreća Užas u Njemačkoj: Autobus se prevrnuo, ozlijeđeno je 27 učenika Njemačka policija Uzrok nesreće nejasan Teška prometna nesreća u Njemačkoj: U lančanom sudaru ozlijeđeno 16 osoba

Požar je izbio unutar vozila ali je smjesta ugašen protupožarnim sustavom zgrade SPD-a. U automobilu su se nalazile plinske boce i kanistri s benzinom.

Muškarac je kazao policajcima da je ranije ostavio torbu sa zapaljivom tvari ispred sjedišta konzervativaca CDU-a.

"Nastavljamo istragu glede njegova motiva i razloga da za metu uzme sjedišta političkih stranaka", kazao je glasnogovornik berlinske policije.

Kriminalna policija Berlina zadužena je za istragu. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene