Obavijesti Video Pretražite Navigacija
sin ubio majku?

FOTO Policija objavila detalje užasa u Španskom: 28-godišnjak ubio članicu obitelji

Aktualno Galerija Očevid u Španskom nakon ubojstva - 3 Očevid u Španskom nakon ubojstva - 3 Foto: Ivan Čorkalo Očevid u Španskom nakon ubojstva - 4 Očevid u Španskom nakon ubojstva - 4 Foto: Ivan Čorkalo Očevid u Španskom nakon ubojstva - 1 Očevid u Španskom nakon ubojstva - 1 Foto: Ivan Čorkalo +0 Očevid u Španskom nakon ubojstva - 2 Galerija 1/4 >>
Tijekom noći je pronađeno žensko tijelo u stanu u Zagrebu. Muškarac osumnjičen za ubojstvo uhićen je i priveden u policiju na kriminalističko istraživanje.

Tijelo ženske osobe s tragovima koji upućuju na nasilnu smrt pronađeno je u stanu u ulici Drage Gervaisa u zagrebačkom kvartu Špansko u nedjelju u 2:45, priopćila je PU zagrebačka.

"U neutvrđeno vrijeme na području Susedgrada u stanu, prema dosad prikupljenim informacijama, 28-godišnjak je za sada neutvrđen način usmrtio 70-godišnju članicu obitelji", dodala je policija u ponedjeljak.

Očevid je dovršen, a osumnjičeni muškarac je uhićen i priveden u službene prostorije policije na kriminalističko istraživanje.

Prema informacijama koje doznaje Dnevnik Nove TV prizor na mjestu ubojstva bio je stravičan. Prema neslužbenim informacijama ubojica majke imao je psihičkih problema i liječio se.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pronađena dva pištolja VIDEO Horor u Philadelphiji: Napadači pucali u masu, ubili troje ljudi. U tijeku je potjera

Očevid je u tijeku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene