Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neopisiva tuga

Mještani sela u šoku i strahu nakon masakra: Cijelu noć samo su se čuli jauci obitelji ubijenih

Masakr kod Mladenovaca - 23
Masakr kod Mladenovaca - 23 Foto: Antonio Balic/Cropix
Mještani sela gdje je započeo krvavi pohod cijelu noć proveli su u šoku i strahu za svoje živote.

Stanovnici sela Malo Orašje kod Smedereva u šoku su zbog ubojstava koja se dogodila u tom mjestu nakon što je napadač prvo pucao u selu Dubone kod Mladenovca, nakon čega je pobjegao te nastavio svoj krvavi pir. 

Pročitajte i ovo Napadač iz Mladenovca Uhićen je Tko je Uroš B.? Masovni ubojica živio je sam i bio nezaposlen: "On je oduvijek bio čudan"

Pročitajte i ovo Masakr kod Mladenovaca - 23 DRUGO MASOVNO UBOJSTVO VELIKA FOTOGALERIJA Novi masakr u Srbiji

Mještani su u šoku. Od mladića iz ugledne porodice, kažu, nisu ovo očekivali. Cijelu noć su proveli u strahu za svoj život. Kroz mrklu noć čuli su se samo jauci obitelji ubijenih. 

 

Pročitajte i ovo Masovno ubojstvo u Mladenovcu kod Beograda - 14 Više mrtvih i ranjenih Tragedija u Srbiji: Posvađao se pa otišao po pušku i počeo pucati. Ministar: "Ovo je teroristički čin"

Odgojiteljima iz Kragujevca rano jutros stigla je preporuka da djecu ne izvode u dvorišta.

"U početku smo mislili da su petarde, dugo je trajalo, buka je bila sve jača. Nekoliko metaka je bilo i u našem dvorištu. Mi smo zvali odmah policiju i Hitnu pomoć", ispričala je baka devojčice kojoj su prijatelji nastradali u ovom krvavom pohodu za Blic.

Mještani sela Dubona kod Mladenovca kažu za Kurir da je sinoć u selu vladao potpuni kaos nakon što je ubojica zapucao: "Počela je vriska, dozivanje, jaukanje. Vjerujte, sve se dogodilo naglo i u trenutku nitko od njih nije imao šanse da se spasi".

Opisuju kako su meci letjeli posvuda.

"Krvi je bilo na sve strane, a mi smo čuli jezivu rafalnu paljbu. Policajac je krenuo goloruk na njega, ali on ga ubio kao zvjer", opisuju stravične trenutke mještani.

U napadu koji se dogodio u četvrtak navečer u Mladenovcu, te u selima Malo Orašje i Dubona ubijeno je osmero ljudi. Među stradalima je jedan policajac, njegova sestra, i još jedan mladić (21), a 14 ljudi je ranjeno.

Uroš B. je navodno bio s društvom u školskom dvorištu kada se posvađao s njima, došao je do kuće i uzeo automatsku pušku. Nakon toga se vratio do društva, pucao, zatim sjeo u Mercedes i navodno pucao iz automobila u pokretu te nastavio svoj krvavi pohod.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene