Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čuli se hici

Misteriozno ubojstvo Srbina u Kolumbiji: Detalj na ruci žrtve pomogao je policiji kad već svjedoci ne otkrivaju puno

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Srpski državljanin Slobodan Marjanović (45) ubijen je hicima iz vatrenog oružja pored primorskoga grada Santa Marte na sjeveru Kolumbije, izvijestili su mediji iz te južnoameričke zemlje pozivajući se na neimenovane izvore iz lokalne policije.

Beživotno tijelo pronašli su lokalni stanovnici u nedjelju u noći oko 00:05 po lokalnom vremenu na cesti ruralnog području izvan grada, pišu novine Hoy Diario del Magdalena u internetskom izdanju.

Svjedoci su rekli policiji da su prethodno čuli pucnjeve te vidjeli automobil kako se udaljava u smjeru Santa Marte, ali nisu prepoznali marku automobila niti detalje jer je bilo mračno.

Pročitajte i ovo Ilustracija Istraga u tijeku Drama u Dubravi: Ispucao u Srbina više hitaca i pobjegao

Jedan je svjedok rekao policiji da je muškarac upucan u automobilu, a zatim izbačen na cestu, piše portal El Informador.

Na žrtvi su otkrivene tri prostrijelne rane glave. Tijelo je zatim prevezeno u gradsku mrtvačnicu na obdukciju, gdje bi trebalo biti u potpunosti identificirano i gdje se očekuje dolazak neke bliske osobe.

Lokalna policija, koja još uvijek ne zna motiv ubojstva i provodi istragu, nije odmah odgovorila na upit Hine.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vrijede 51.000 eura Srbin ukrao Picassove slike, prodao ih za 150 eura, a onda plakao na sudu: "Mislili smo da su kopije"

Santa Marta turistički je grad na obali Karipskog mora s gotovo 500.000 stanovnika.

Ubijeni muškarac imao je na ruci narukvicu hotela u kojem je možda bio smješten, a koji se nalazi u predjelu grada imena El Rodadero.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene