Obavijesti Video Pretražite Navigacija
BIO JE U SAMOIZOLACIJI

Milorad Dodik završio u banjolučkoj bolnici zbog upale pluća, testirao se i na COVID-19

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Milorad Dodik primljen je u nedjelju navečer u UKC Republike Srpske zbog obostrane upale pluća, testiran je i na koronavirus, no nalaz je negativan.

Iz Dodikova je kabineta priopćeno da se nalazio u samoizolaciji zbog kontakta s osobom pozitivnom na COVID-19. Hospitaliziran je u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u nedjelju navečer te su pretrage u toku s obzirom na to da ima obostranu upalu pluća.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna STARA 300 GODINA Rusija vraća pozlaćenu ikonu koju je Dodik poklonio Lavrovu, u pomoć pozvan i Interpol

Pročitajte i ovo Sergej Lavrov (Foto: AFP) ukrajina traži pojašnjenje Komšić o zlatnoj ikoni koju je Milorad Dodik poklonio Lavrovu: "Zbog ovoga netko mora ići u zatvor"

Milorad Dodik dobrog je zdravstvenog stanja te su svi parametri u granicama, prenose tamošnji mediji. U priopćenju se navodi da je hospitaliziran zbog mučnine i želučanih problema. Dio lokalnih medija prije toga je objavio kako Dodik navodno ima obostranu upalu pluća no iz Kliničkog centra te navode nisu potvrdili. Također, testiran je na koronavirus te je rezultat negativan. Nije poznato je li bio u kontaktu s zaraženom osobom prije ili poslije nedavnog susreta sa šefom ruske diplomacije, Sergejom Lavrovom.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene