Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Mediji nude 12,6 milijuna eura za stravičnu priču Elisabeth Fritzl

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Elisabeth Fritzl na svojoj bi priči mogla zaraditi 12,6 milijuna funti, ovu je procjenu objavio Daily Star. Osim medijskih ponuda za prvu fotografiju i intervjue, preko obiteljskog odvjetnika Hollwood se bori za otkup prava za snimanje filma o potresnoj priči o obiteljskom zlostavljanju.

Hollywood se bori za otkupljivanje prava za snimanje filma o stravičnim danima kroz koje je prolazila Elisabeth kada ju je 24 godine zaključanu u podrumu silovao otac kojemu je rodila sedmero djece.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Fritzl dao intervju, supruga prijavljena Rosemarie Fritzl prijavljena zbog sumnje da je sve znala Slika nije dostupna Ako se bude dobro vladao Elisabeth bijesna jer bi Fritzl za 14 godina mogao biti na slobodi

Za otkup prava na intervju bore se i svi veći mediji, samo za fotografiju Elisabeth s djecom spremni su izdvojiti 1 milijun funti. Ponude za intervjue mediji šalju obiteljskom odvjetniku, a o gnjusnom se zločinu već pišu dvije knjige.

Elisabeh i njezina djeca, 19-godišnja Kerstin, 18-godišnji Stefan, 16-godišnja Lisa, 14-godišnja Monika, 12-godišnje Alexander i 6-godišnji Felix oporavljaju se u jednoj austrijskoj klinici, a liječnici kažu da će trebati proći nekoliko tjedana da se Elisabeth ohrabri izaći pred kamere.

Natascha Kampusch, oteta Austrijanka, osam godina skrivana u podrumu od medija je zaradila 5 milijuna funti, a Daily Star tvrdi da njegov izvor vjeruje da će Elisabeth zaraditi barem dvostruko.

Elisabeth, sada 42-godišnjakinja posvjedočila je kako ju je otac Josef Fritzl 1984. namamio u podrum zgrade u kojoj su živjeli u Amstettenu. Ondje ju je drogirao, stavio joj lisičine te ju zatvorio u podrum u kojem je provela 24 godine. 

Tragična je priča u javnost je izbila kad se razboljela 19-godišnja najstarija kćer Kerstin, a liječnici su potaknuli istragu jer su trebali dodatne informacije kako bi pomogli bolesnoj djevojci.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene