Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Elisabeth Fritizl, seksualna robinja vlastitog oca, želi da monstrum doživotno bude iza rešetaka i bijesna je zbog činjenice da Josef može biti na slobodi već za 14 godine.


Elisabeth je svojoj odvjetnici Evi Plaz rekla kako želi da njezin otac, koji ju je u 24-godišnjem zatočeništvu silovao više od 3,000 puta, doživotno bude zatvoren. Odvjetnica Plaz rekla je kako se 42-godišnja Elisabeth na sudu hrabro suočila s ocem te porotu osobno upozorila da ne vjeruju njegovim kalkulacijama i lažima, piše The Sun.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Elizabeth Fritzl uvijek će biti progonjena' Slika nije dostupna Zbog 'traumatičnog suđenja' nude mu psihološku pomoć

>> Elisabeth Fritzl otkrila detalje zatočeništva
 

20-godišnja Kerstin, jedna od sedmero Elisabethine djece, također je prisustvovala dijelu suđenja koje se odvijalo iza zatvorenih vrata.  Elisabethina odluka da se suoči s ocem njega je natjerala da se predomisli te prizna krivnju po svim točkama optužnice. Fritzl je optužen i proglašen krivim za ubojstvo, silovanje, ropstvo, incest, zlostavljanje i prisilu te je osuđen na doživotnu kaznu u psihijatrijskoj ustanovi.

No, ako se bude dobro vladao Josef Fritzl mogao bi biti na slobodi za 14 godina. Fritzl, koji je u zavoru pod 24-satnom prismotrom kako ne bi počinio samoubojstvo, izjavio je da se neće žaliti na presudu. 'Odlučio sam umrijeti iza rešetaka', rekao je odvjetniku i dodao da bi volio dobiti priliku da se osobno ispriča Elisabeth i cijeloj obitelji te tako završiti slučaj.