Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ako se bude dobro vladao

Elisabeth bijesna jer bi Fritzl za 14 godina mogao biti na slobodi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Elisabeth Fritizl, seksualna robinja vlastitog oca, želi da monstrum doživotno bude iza rešetaka i bijesna je zbog činjenice da Josef može biti na slobodi već za 14 godine.

Elisabeth je svojoj odvjetnici Evi Plaz rekla kako želi da njezin otac, koji ju je u 24-godišnjem zatočeništvu silovao više od 3,000 puta, doživotno bude zatvoren. Odvjetnica Plaz rekla je kako se 42-godišnja Elisabeth na sudu hrabro suočila s ocem te porotu osobno upozorila da ne vjeruju njegovim kalkulacijama i lažima, piše The Sun.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Otkriveno tajno skrovište 'Elizabeth Fritzl uvijek će biti progonjena' Slika nije dostupna Fritzl maknuo fascikl i pokazao lice Zbog 'traumatičnog suđenja' nude mu psihološku pomoć

>> Elisabeth Fritzl otkrila detalje zatočeništva
 

20-godišnja Kerstin, jedna od sedmero Elisabethine djece, također je prisustvovala dijelu suđenja koje se odvijalo iza zatvorenih vrata.  Elisabethina odluka da se suoči s ocem njega je natjerala da se predomisli te prizna krivnju po svim točkama optužnice. Fritzl je optužen i proglašen krivim za ubojstvo, silovanje, ropstvo, incest, zlostavljanje i prisilu te je osuđen na doživotnu kaznu u psihijatrijskoj ustanovi.

No, ako se bude dobro vladao Josef Fritzl mogao bi biti na slobodi za 14 godina. Fritzl, koji je u zavoru pod 24-satnom prismotrom kako ne bi počinio samoubojstvo, izjavio je da se neće žaliti na presudu. 'Odlučio sam umrijeti iza rešetaka', rekao je odvjetniku i dodao da bi volio dobiti priliku da se osobno ispriča Elisabeth i cijeloj obitelji te tako završiti slučaj.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene