The Cricketers (Foto: Facebook/The Cricketers)
The Cricketers (Foto: Facebook/The Cricketers) Foto: Facebook/The Cricketers

Desetero ljudi, među njima trojica policajaca, prevezeno je u bolnicu nakon masovne tučnjave koja je prerasla u prskanje nepoznatom kemikalijom u Leicesteru, u Velikoj Britaniji. Sudionici tučnjave u jednom su trenutku izvukli i palice za bejzbol.


Policija je primila dojavu o masovnoj tučnjavi posjetitelja kafića The Cricketers u Aylestoneu, predgrađu Leicestera. Do tučnjave je došlo u nedjelju, u ranim jutarnjim satima.

Vezani članci Policija, ilustracija (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Burno na maškarama u Vrbniku: Policajac čašom udario mladića u glavu pa uslijedila masovna tučnjava Policija (Foto: Luka Stanzl/PIXSELL) Slavonski Brod: Skupina navijača trčeći zapalila bengalke i izvukla drvene palice, a onda je krenula masovna tučnjava

Ljudi koji su došli s palicama za bejzbol razbijali su po kafiću i napravili znatnu materijalnu štetu. "Kad smo došli, rečeno nam je da je po ljudima koji su sudjelovali u incidentu poprskana nepoznata kemikalija. Stoga je, uz policiju, na teren izašla i spasilačka službe, ali i vatrogasci", priopćeno je iz policije Leicestera.

Uhićeno je pet osoba: dvojica su osumnjičena za nanošenje tjelesnih ozljeda, 15-godišnjak zbog sumnje da je posjedovao nedozvoljeno oružje na javnom mjestu te žena i muškarac koje se sumnjiči za izazivanje nereda. "Svih petero privedenih ostaju u pritvoru, a istraga o samom događaju je u tijeku", priopćeno je iz policije. Vjeruju da je kemikalija amonijak, piše RT.

Parkiralište kafića je ograđeno, forenzički kombi je na mjestu događaja. Priopćeno je da su svi odvedeni u bolnicu nakon pružanja liječničke pomoći pušteni na kućnu njegu.