Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Usred bijela dana

Maša Vukotić (17) ubijena u Australiji dok je trčala parkom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mašu je ubio višestruko osuđivani silovatelj i kriminalac.

Djevojka srpskog podrijetla iz Crne Gore 17-godišnja Maša Vukotić ubijena je u Australiji u utorak navečer, samo 500 metara od svojeg doma. Maša je živjela u istočnom dijelu Melbournea, a ubijena je u parku dok je džogirala, usred bijela dana.

Pročitajte i ovo I dalje traje potraga za Dankom Komentirao i sina Progovorio otac osumnjičenog za ubojstvo Danke Ilić: "Mislim da je dijete prodano" Pokušaj dvostrukog samoubojstva u Parizu Pokrenuli istragu Šok u europskoj metropoli: Milijunaš pronađen mrtav, pored njega ležala supruga, ali i iznenađujuća poruka



Ubojica se nedugo nakon ubojstva sam predao policiji kojoj je priznao ubojstvo, a riječ je o osuđivanom silovatelju i pljačkašu Seanu Priceu, piše News.com.au. Prvi trag do ubojice bila je snimka s kamere u autobusu. Policiji je odmah bio sumnjiv muškarac s plastičnom vrećicom.

U videu pogledajte kako je bježao.



Njezino vrištanje čuo je prolaznik koji je pozvao policiju, a djevojka je još bila živa do dolaska hitne pomoći. No, izgubila je previše krvi te je preminula.

Milijarder koji je slučajno priznao ubojstvo prebačen na psihijatriju

Ubojica se po dolasku u stanicu smijao i policajcima pokazivao srednji prst, a policija je izvijestila da nastavlja istragu kako bi se utvrdilo je li napad na Mašu bio planiran.

Prijatelji ubijene djevojke već dva dana ostavljaju cvijeće i poruke za Mašu, a među njima je bio i njezin dečko Tim.
'Uvijek ću biti s tobom i ti to znaš. Volim te draga moja, i uvijek ću te pamtiti. U mom srcu ćeš zauzimati posebno mjesto. Počivaj u miru ljubavi. Voli te Tim', napisao joj je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene