Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Osumnjičen za 3 ubojstva

Milijarder koji je slučajno priznao ubojstvo prebačen na psihijatriju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ekscentrični američki milijarder Robert Durst, optužen za ubojstvo, premješten je na psihijatrijski odjel zatvora u očekivanju skorog saslušanja na sudu, a neki mediji pišu da pokazuje sklonost samoubojstvu.

"Durst je premješten iz medicinskih razloga" u utorak tijekom večeri, rekao je za AFP Phil Stelly, glasnogovornik šerifova ureda u New Orleansu.

Pročitajte i ovo Privođenje: Ivica Pavlačić - Para Nepravomoćna presuda Dobio 19 godina zbog ubojstva na Lemić Brdu: "Bili ste ljuti na njihove braniteljske mirovine? Možda vam se i od alkohola o pomutio um" Ilustracija Ubijen je Krvavi napad u Francuskoj: Muškarac nožem napao ljude, ubio jednu osobu

Durst je slučajno priznao tri ubojstva koja su godinama bila nerazriješena. Dok je još nosio mikrofon nakon jednog intervjua snimljen je kako u zahodu sam sebi mrmlja u bradu "Što sam učinio? Ubio sam ih sve".

VIDEO Milijunaš slučajno priznao ubojstvo - 'Dođavola, sve sam ih ubio'

Durst je 1982. godine bio osumnjičen za nestanak supruge, no policiji je tijekom ispitivanja tvrdio da ju je zadnji put vidio kad ju je ispratio na vlak.

Tužitelji su ga zatim povezali s ubojstvom Susan Berman koja je navodno znala neke po njega opasne pojedinosti vezane uz nestanak njegove supruge. Za to ubojstvo protiv njega nije bilo dovoljno dokaza.

Treće ubojstvo s kojim ga se povezivalo, a za koje je oslobođen, ubojstvo je susjeda Morrisa Blacka za kojeg je rekao da ga je 2003. ubio u samoobrani. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene