Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Trostruko ubojstvo

PLAVI MJESEC Majka i sinovi masakrirani u ritualu crne magije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Majka i njezina dva sina ubijeni su najvjerojatnije u ritualnom ubojstvu povezanom s fenomenom plavog Mjeseca koji je bio nedavno.

Voncila Smith (77) i njezini sinovi Richard (49) i John (47) pronađeni su u svojem domu na Floridi u petak, a istražitelji vjeruju da su ubijeni 28. srpnja, tri dana prije astronomskog fenomena.

Šerif David Morgan izjavio je kako zbog osobe koju sumnjiče za ubojstvo vjeruju da je trostruko ubojstvo imalo veze s ritualom crne magije.

Pročitajte i ovo Susjedi pale svijeće na ulazu zgrade u Makarskoj gdje je nakon sukoba s muškarcem preminula 73-godišnjakinja Preminula na mjestu događaja Gurnuo stariju ženu i udario joj psa, nakon toga je umrla: 40-godišnjak uhićen zbog smrti iz nehaja Njemačka policija Istraga je u tijeku Dvojica Ukrajinaca izbodena u trgovačkom centru u Njemačkoj: Ubio ih Rus

STRAVA NA AUTOCESTI Zastrašujuć prizor u napuštenom koferu

'Način na koji su ubijeni - izudarani su čekićem, način na koji su tijela poslije namještena i osoba koja ih je mogla ubiti a koja ima veze s religijskim vjerovanjem, razlozi su zbog kojih vjerujemo da je ubojstvo bilo povezano s plavim Mjesecom, fenomenom koji se javlja svake tri godine', kazao je Morgan a prenosi Sky News.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene