Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Raspisana Interpolova tjeralica

Beograd: Lociran osumnjičeni za ubojstvo koji je pobjegao iz Turske

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je za petama osumnjičenom za ubojstvo Luke Jovanovića, a rezultat međunarodne suradnje bi trebalo biti uhićenje i privođenje pravdi, koje bi se prema neslužbenim izvorima trebalo ubrzo dogoditi, tvrde srpski mediji.

Lociran je 33-godišnji Marko Miličev iz Beograda koji je osumnjičen da je 25. srpnja na beogradskom Brankovom mostu automobilom marke Mini Countryman velikom brzinom udario u mladog Luku Jovanovića koji je s još četiri prijatelja pokušavao pokrenuti automobil koji im je stao na mostu.

Pročitajte i ovo Danka Ilić svirepo ubojstvo Oglasio se otac ubijene Danke: "Jako nam je loše, čekamo..." Danka Ilić Tijelo nije pronađeno Načelnik policije o Dankinim ubojicama: "Oni o tome govore hladno, kao da su udavili mače". Otkrio i moguće razloge zašto kriju gdje je tijelo djevojčice

Luka je dan kasnije preminuo od posljedica nesreća, a policija od tada traga za odgovornim vozačem koji je pobjegao s mjesta događaja.

Pregazio mladića na mostu pa pobjegao: Locirali ga u Turskoj i sada je opet nestao

Prema pisanjima Kurira srpska je policija za petama osumnjičenom za ubojstvo na Brankovom mostu, a rezultat međunarodne suradnje bi trebalo biti uhićenje Milićeva i privođenje pravdi, koje bi se prema neslužbenim izvorima trebalo ubrzo dogoditi.

'Obruč oko njega se sve više steže, policija mu je na tragu. On je prije 11 dana avionom otišao u Tursku, gdje je proveo neko vrijeme, nakon čega je pokušao zametnuti svaki trag. Međutim, u tome nije do kraja uspio, ponovo je lociran i sada se polako sužava njegov manevarski prostor', objašnjava izvor.

Ekstenzivna istraga i pregled nadzornih snimki doveli su do Marka Milićeva koji se nakon nesreće jedno vrijeme skrivao u Turskoj. Međutim, čim je u javnost dospjela informacija o identitetu osumnjičenog za ubojstvo Luke Jovanovića, Milićev je nestao.

Uhićen Ante Roso 'mozak operacije' krvave pljačke Fine iz 2005.

Intepol je raspisao crvenu tjeralicu za Markom Milićevim, muškarcem koji je identificiran kao vozač automobila koji je potkraj srpnja u Beogradu usmrtio Luku Jovanovića.

Inače, Milićev je navodno otprije poznat policiji. Povezuje ga se s mnogim članovima beogradskog podzemlja, u Srbiji je bio osuđen zbog pokušaja ubojstva na tri godine i šest mjeseci zatvorske kazne. U zatvoru je bio i u Stuttgartu i to dvije godine i dva mjeseca.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene