Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Cijela zemlja na nogama

Pregazio mladića na mostu pa pobjegao: Locirali ga u Turskoj i sada je opet nestao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Intepolova crvena tjeralica raspisana je za Markom Milićevim, muškarcem koji je identificiran kao vozač automobila koji je potkraj srpnja u Beogradu usmrtio Luku Jovanovića.

25. srpnja na beogradskom Brankovom mostu automobil marke Mini Countryman veliko je brzinom udario u mladog Luku Jovanovića koji je s još četiri prijatelja pokušavao pokrenuti automobil koji im je stao na mostu. Luka je dan kasnije preminuo od posljedica nesreća, a policija je od tada pa sve do prije nekoliko dana tragala za njegovim ubojicom.

Pročitajte i ovo Spašavanje posjetitelja iz žičare u Turskoj Ozlijeđeno deset osoba VIDEO Strašna nesreća na žičari u Turskoj: Jedna osoba poginula, još traje evakuacija zaglavljenih u kabinama Ilustracija Na podgoričkom aerodromu Dolijao jedan od najtraženijih bjegunaca: Propali ''kralj kriptovaluta'' uhićen u susjedstvu

Ekstenzivna istraga i pregled nadzornih snimaka doveli su do Marka Milićeva koji se nakon nesreće, kako kažu u srpskom MUP-u, skrivao u Turskoj. Međutim, čim je u javnost dospjela informacija o identitet ubojice Luke Jovanovića, Milićev nestaje. Za njim je sada raspisana Interpolova crvena tjeralica prema kojoj može biti uhićen gdje god bude udentificiran. Prema pisanju Kurira, pobjegao je iz Turske.

'Parkirala' na beskućnicu, ispod automobila pogledala tek drugo jutro

Milićev je imao i suučesnike koji su mu pomogli pobjeći s mjesta nesreće, sakriti vozilo te sakriti se od policije. Stoga im je određen pritvor od 30 dana zbog potencijalnog utjecaja na svjedoke. Radi se o Tamari Bogdanović (23), Nikoli Lepenu (33), Dani Manevski (23), Milici Novaković (25), Bojani Petrović (28) te taksistu Saši Jankoviću koji je Milićeva odvezao s mjesta nesreće.

Inače, Milićev je otprije poznat policiji. Povezuje ga se s mnogim članovima beogradskog podzemlja, u Srbiji je bio osuđen zbog pokušaja ubojstva na tri godine i šest mjeseci zatvorske kazne. Sumnja se da pripadao kriminalnoj grupi sa Zvezdare kojoj je primarna aktivnost dilanje zabranjenih supstanci.

U zatvoru je bio i u Stuttgartu i to dvije godine i dva mjeseca.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene