Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon trogodišnje potrage

Uhićen Ante Roso, navodni 'mozak operacije' krvave pljačke Fine iz 2005.

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uhićeni Ante Roso, osumnjičen je da je jedan od pljačkaša Finine poslovnice 2005. godine, kada su ubijena dvojica zaštitara.

Navodni mozak iza krvave pljačke poslovnice Fine u Zvonimirovoj koja se dogodila u rujnu 2005. godine, 45-godišnji Ante Roso nakon tri godine potrage je uhićen, priopćeno je iz Ministarstva unutarnjih poslova.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Krvava pljačka Fine Roso zbog bolesnog kolege izbjegao ročište Slika nije dostupna Suđenje u tijeku Navodni organizator krvave pljačke u Fini, Ante Roso, u Remetincu

Opljačkana banka u središtu Zagreba, razbojnik u bijegu

Ante Roso, osumnjičen je da je jedan od pljačkaša Finine poslovnice 2005. godine, kada su ubijena dvojica zaštitara. Roso se od prosinca 2010. godine nalazio u bijegu, a osim njega, priopćila je policija, uhićen je još jedan hrvatski državljanin za kojeg se sumnja da mu je pružio pomoć Rosi nakon počinjenja kaznenog djela.

Prije dvije godine Županijski sud u Zagrebu nepravomoćno je Rosu i još četvoricu pljačkaša zajedno osudio na 70 godina zatvora. Sam Roso dobio je 6 godina.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene